Dag- en nachtcrèmes

Sale!

Azulen Cream

€ 20,10 € 14,07
Sale!

Azulen Cream

€ 20,10 € 14,07

De werkstof azuleen is afkomstig uit de kamilleplant. Azuleen heeft een ontstekingsremmende en verzachtende werking. Stamcellen van een speciaal druivenextract activeren onze huideigen stamcellen en beschermen de huid tegen de schadelijke werking van UV-straling, waardoor foto-aging wordt afgeremd. Daarnaast bevat de crème betaïne, afkomstig uit de suikerbiet, met hydraterende en DNA beschermende eigenschappen. 

Geschikt voor ieder huidtype, ook de gevoelige en/of beschadigde huid.

Gebruik:

Dagelijks 's avonds en 's morgens als crème aanbrengen na het reinigen van de huid.1

Eye Contour Cream

€ 16,70

Eye Contour Cream

€ 16,70

Deze crème is bestemd voor de gevoelige huid rondom de ogen. De crème bevat ogentroostextract met een verzachtende en antiseptische werking en bevordert tevens de doorbloeding. Sojapeptiden activeren het celmetabolisme, waarmee het ontstaan van wallen onder de ogen en rimpelvorming wordt tegengegaan. Vitamine E gaat eveneens rimpelvorming tegen. 

Gebruik:

'S morgens en/of 's avonds kloppend aanbrengen met de vingertoppen na het reinigen. Voorkom dat de crème met de ogen zelf in contact komt, dit kan irritatie veroorzaken.

Telecare

€ 22,90

Telecare

€ 22,90

Een lichte anti-aging crème voor de gevoelige huid voor een doeltreffende behandeling bij chronische roodheid, ook werk deze crème op wallen. Tevens beschermt deze crème de huid tegen anti-oxidanten (van buiten af) en vermindert het de rimpels. De huid wordt hierdoor egaler, gladder en stralender.

Betaïne, als sterke moisturizer, en avocado-olie met vitaminen en fytosterolen, alsook zonnebloemolie, verbeteren de huidstructuur. De crème bevat een druivenextract met stamcellen, dat de huideigen stamcellen activeert en beschermt tegen UV-beschadiging en daardoor foto-aging tegen gaat.

Gebruik:

's ochtends en 's avonds aanbrengen na het reinigen van de huid.