Dag- en nachtcrèmes

Azulen Cream

€ 20,10

Azulen Cream

€ 20,10

De werkstof azuleen is afkomstig uit de kamilleplant. Azuleen heeft een ontstekingsremmende en verzachtende werking. Stamcellen van een speciaal druivenextract activeren onze huideigen stamcellen en beschermen de huid tegen de schadelijke werking van UV-straling, waardoor foto-aging wordt afgeremd. Daarnaast bevat de crème betaïne, afkomstig uit de suikerbiet, met hydraterende en DNA beschermende eigenschappen. 

Geschikt voor ieder huidtype, ook de gevoelige en/of beschadigde huid.

Gebruik:

Dagelijks 's avonds en 's morgens als crème aanbrengen na het reinigen van de huid.1

Cucumber Cream

€ 19,60

Cucumber Cream

€ 19,60

De Cumcumber cream is een hydraterende crème met komkommerextract voor de verzorging van de jonge huid. De crème bevat naast zonnebloemolie ook avocado-olie, die rijk is aan verschillende vitaminen die op hun beurt weer een voedend en kalmerend effect hebben op de droge, gevoelige huid. De crème trekt snel in en maakt de huid zacht en soepel.

Voor de bescherming van de huid is een druivenextract met stamcellen toegevoegd, dat de huideigen stamcellen activeert en beschermt tegen UV-beschadiging en daardoor foto-aging tegen gaat. Deze crème is tevens geschikt voor de door zon verbrande huid. De crème bevat het natuurlijke zonnefilter titaandioxide.

Gebruik:

's ochtends en 's avonds aanbrengen na het reinigen van de huid.

Eye Contour Cream

€ 16,70

Eye Contour Cream

€ 16,70

Deze crème is bestemd voor de gevoelige huid rondom de ogen. De crème bevat ogentroostextract met een verzachtende en antiseptische werking en bevordert tevens de doorbloeding. Sojapeptiden activeren het celmetabolisme, waarmee het ontstaan van wallen onder de ogen en rimpelvorming wordt tegengegaan. Vitamine E gaat eveneens rimpelvorming tegen. 

Gebruik:

'S morgens en/of 's avonds kloppend aanbrengen met de vingertoppen na het reinigen. Voorkom dat de crème met de ogen zelf in contact komt, dit kan irritatie veroorzaken.

Telecare

€ 22,90

Telecare

€ 22,90

Een lichte anti-aging crème voor de gevoelige huid voor een doeltreffende behandeling bij chronische roodheid, ook werk deze crème op wallen. Tevens beschermt deze crème de huid tegen anti-oxidanten (van buiten af) en vermindert het de rimpels. De huid wordt hierdoor egaler, gladder en stralender.

Betaïne, als sterke moisturizer, en avocado-olie met vitaminen en fytosterolen, alsook zonnebloemolie, verbeteren de huidstructuur. De crème bevat een druivenextract met stamcellen, dat de huideigen stamcellen activeert en beschermt tegen UV-beschadiging en daardoor foto-aging tegen gaat.

Gebruik:

's ochtends en 's avonds aanbrengen na het reinigen van de huid.

Uitverkocht

Pro Collagen Night Cream

€ 25,00 € 17,50
Uitverkocht

Pro Collagen Night Cream

€ 25,00 € 17,50

Deze voedende crème is de ideale nachtcrème voor de droge vochtarme en rijpere huid. Naast meerdere voedende en verzorgende oliën, waaronder macadamia-olie en squalane zorgt collageen voor een betere vochtbalans. Sojapeptiden stimuleren de celstofwisseling, terwijl de nodige vitaminen en fytosterolen, die samen met vitamine E als anti-oxidanten het huidverouderingsproces afremmen. De crème bevat tevens hyaluronzuur, een sterke moisturizer en schizophyllan, afkomstig uit de paddenstoel Schizophyllum communae. Deze stof zet keratinocyten aan tot huidvernieuwing, fibroblasten tot aanmaak van collageen en heeft een gunstige invloed op het immuunsysteem. De huid krijgt een mooi glanzend en strak aanzien. Het vetgehalte is iets hoger dan in de Collagen day cream. De crème is waterproof.

Gebruik:

's avonds aanbrengen na het reinigen van de huid.

Uitverkocht

Pro Collagen Day Cream

€ 24,50 € 17,50
Uitverkocht

Pro Collagen Day Cream

€ 24,50 € 17,50

Deze crème bevat vitamine E en is een licht vette crème, is een ideale crème voor de wat oudere en rijpere huid. De crème bevat meerdere voedende en verzachtende oliën, waaronder macadamia-olie en zonnebloemolie. De collageen zorgt voor een betere vochtbalans. Sojapeptiden stimuleren de celstofwisseling, terwijl avocado-olie zorgt voor de nodige vitaminen en fytosterolen, die samen met vitamine E als anti-oxidant het verouderingsproces afremmen. Naast hyaluronzuur en een sterke moisturizer bevat de crème tevens een druivenextract met stamcellen, dat de huideigen stamcellen activeert en beschermt tegen UV-beschadiging en daardoor foto-aging tegen gaat. De crème bevat het zonnefilter titaandioxide. De crème geeft de huid een mooi glanzend en strak aanzien.

Gebruik:

's ochtends aanbrengen na het reinigen van de huid.