Reinigers en Toners

Een zachte gel voor de effectieve verwijdering van make-up, waterproof mascara en lipstick. Bisabolol, uit de kamilleplant, maakt dat deze oogreiniging extra zacht aanvoelt. Het product bevat geen emulgatoren en voelt niet vet aan. Deze reiniging kan ook gebruikt worden met wimperextensions.

Gebruik:

Breng wat Eye make-up remover aan op een wattenschijfje. Reinig door middel van cirkelvormige bewegingen te maken rond het oog en span hierbij de huid licht aan om rimpels te voorkomen.

AHA Lysing 4%

€ 26,50

AHA Lysing 4%

€ 26,50

Peeling op basis van 4% fruitzuren.

HUID Jonge of normale huid, Droge of vochtarme huid, Rijpere huid, Vette huid, Acné huid

Gebruik:

Na het aanbrengen op de huid met de vingertoppen, zachte ronddraaiende bewegingen maken. Na gebruik de huid goed naspoelen met water. Breng de Azulen Lotion aan met een wattenschijfje.

AHA Lysing 8%

€ 26,50

AHA Lysing 8%

€ 26,50

Peeling op basis van fruitzuren.

HUID Jonge of normale huid, Droge of vochtarme huid, Rijpere huid, Vette huid, Acné huid

Gebruik:

Na het aanbrengen op de huid met de vingertoppen, zachte ronddraaiende bewegingen maken. Na gebruik de huid goed naspoelen met water. Breng de Azulen Lotion aan met een wattenschijfje.

Biomimetic Peeling

€ 26,30

Biomimetic Peeling

€ 26,30

Deze prebiotische huidverjongende peeling reinigt de huid effectief op een zeer zachte manier. Biomimetic is de benaming in de wetenschap voor het nabootsen van een biologisch proces. Met de basis van een biologische tripeptide, twee soorten hyaluronzuur en microalg verbetert de Biomimetic Peeling het natuurlijke afstotingsproces van de dode huidcellen op de hoornlaag. Tevens herstelt deze formule de huidbarrière en hydrateert het de huid intensief. De peeling zorgt voor een verfijning van de huidstructuur, waardoor de huid er egaler uitziet na gebruik en zacht en vitaal aanvoelt. De Biomimetic Peeling is geschikt voor alle huidtypes.