Reinigers en Toners

Een zachte reinigende olie, uiterst geschikt voor het reinigen van een droge, vochtarme en gevoelige huid. Azulen cleansing oil bevat een hoog percentage zonnebloemolie. Azulen en bisabolol uit de kamilleplant zorgen voor een kalmerende verzachtende en desinfecterende werking. 

Gebruik:

Breng het product stempelend met de handen aan op het decolleté, hals en gelaat en masseer vervolgens met lauwwarm water tot er een melkachtige substantie ontstaat. Daarna het gelaat goed schoonmaken met water en eventueel een washand. Als na behandeling kun je de huid nareinigen met een lotion om de huid te neutraliseren en te verfrissen.

Azulen Tonic

€ 21,10

Azulen Tonic

€ 21,10

Een lotion voor de gevoelige en snel geïrriteerde huid op basis van het natuurlijke azulen uit de kamillebloesem. Azulen werkt kalmerend, verzachtend en ontstekingsremmend.

Gebruik:

met behulp van wattenschijfje(s) het laatste restant cleansing, scrub, massagecrème en/of masker afnemen om de huid te verfrissen en te neutraliseren.

Cleansing Milk

€ 27,20

Cleansing Milk

€ 27,20

Deze milde cleanser, op basis van meerdere huidverzachtende oliën, is geschikt voor een effectieve reiniging van alle huidtypen. 

Gebruik:

Neem een ruime hoeveelheid milk in de handpalm en stempel dit op het decolleté, hals en gelaat. Vervolgens het product licht inmasseren en daarna verwijderen met water en eventueel een washand. Je kunt de huid nareinigen met de Azulen lotion, om de huid te verfrissen en neutraliseren.

Een zachte gel voor de effectieve verwijdering van make-up, waterproof mascara en lipstick. Bisabolol, uit de kamilleplant, maakt dat deze oogreiniging extra zacht aanvoelt. Het product bevat geen emulgatoren en voelt niet vet aan. Deze reiniging kan ook gebruikt worden met wimperextensions.

Gebruik:

Breng wat Eye make-up remover aan op een wattenschijfje. Reinig door middel van cirkelvormige bewegingen te maken rond het oog en span hierbij de huid licht aan om rimpels te voorkomen.

AHA Lysing 4%

€ 26,50

AHA Lysing 4%

€ 26,50

Peeling op basis van 4% fruitzuren.

HUID Jonge of normale huid, Droge of vochtarme huid, Rijpere huid, Vette huid, Acné huid

Gebruik:

Na het aanbrengen op de huid met de vingertoppen, zachte ronddraaiende bewegingen maken. Na gebruik de huid goed naspoelen met water. Breng de Azulen Lotion aan met een wattenschijfje.

Uitverkocht

AHA Lysing 8%

€ 26,50
Uitverkocht

AHA Lysing 8%

€ 26,50

Peeling op basis van fruitzuren.

HUID Jonge of normale huid, Droge of vochtarme huid, Rijpere huid, Vette huid, Acné huid

Gebruik:

Na het aanbrengen op de huid met de vingertoppen, zachte ronddraaiende bewegingen maken. Na gebruik de huid goed naspoelen met water. Breng de Azulen Lotion aan met een wattenschijfje.

Uitverkocht

Biomimetic Peeling

€ 26,30
Uitverkocht

Biomimetic Peeling

€ 26,30

Deze prebiotische huidverjongende peeling reinigt de huid effectief op een zeer zachte manier. Biomimetic is de benaming in de wetenschap voor het nabootsen van een biologisch proces. Met de basis van een biologische tripeptide, twee soorten hyaluronzuur en microalg verbetert de Biomimetic Peeling het natuurlijke afstotingsproces van de dode huidcellen op de hoornlaag. Tevens herstelt deze formule de huidbarrière en hydrateert het de huid intensief. De peeling zorgt voor een verfijning van de huidstructuur, waardoor de huid er egaler uitziet na gebruik en zacht en vitaal aanvoelt. De Biomimetic Peeling is geschikt voor alle huidtypes.